no ide aj o to do koho role sa vžívaš či do toho zemepána alebo roľníka a tak

ja som sa nato dívala viac romanticky,že nemali autá ale mali kone na ktorých mohli jazdiť s vetrom o preteky:)že nemali telku ale zato mali jasnú oblohu plnú hviezd bez stôp po lietadlách,že nemali mobilné telefóny a mohli len tak zmiznúť niekam na lúku bez toho aby im zazvonil každú chvíľu mobil alebo mali blbý pocit že ho vypli,mali ticho namiesto nepretržitého hluku aut,električiek,televízorov.My máme bazény a oni mali nekonečné rieky a jazerá ktoré boli v tej dobe ešte čisté.Nemali samopaly ale meče,nemali jadrové zbrane...veľa ľudí bolo utláčaných a boli aj choroby ale tie sú predsa aj teraz..možno nie mor a týfus a podobne,ale sú možno aj horšie ako rakovina. ale tie choroby to nebolo vkuse,aj u nás predsa teraz nedávno dosť ľudí zomrelo na chrípku a pritom nemôžme tvrdiť že celá táto doba je zlá len kvôli tomu.netvrdím že technika je zlá,že nemám rada internet,telku..napriek tomu som dosť vdačná že v čase môjho detstva ešte internet neexistoval,viem si predstaviť o koľko menej zážitkov by som mala,vidím to na dnešných deťoch,ani zdaleka nie sú vonku toľko ako sme boli my,oni si skôr budú písať cez facebook alebo pokec

to mi príde to čarovné na tých starých časoch..ale to je len môj názor.aj tak sa veľmi teším na sims medieval..na účesy a oblečenie a som zvedavá aké tam budú interakcie a o čo všetko to bude iné,či tam budú hrady a aké a či tam budú kone namiesto aut.juj proste sa teším