| Autor |
Správa |
|
Instead
|
Predmet príspevku: Domy by Instead :D Napísal: Ned 04 Apr 2010, 16:26 |
|
Registrovaný: Štv 28 Jan 2010, 18:56 Príspevky: 797 Bydlisko: In my world.. With.... Pohlavie: Simka
|
_________________ Obsessed with Adam Lambert 
|
|
 |
|
 |
|
Instead
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Pon 05 Apr 2010, 16:28 |
|
Registrovaný: Štv 28 Jan 2010, 18:56 Príspevky: 797 Bydlisko: In my world.. With.... Pohlavie: Simka
|
No takže z interiéru nakoniec nič nebude  Lebo mi to brat vymazal ale na interiéry sa celkovo vykašlem. To ma absolútne nebaví. No mám ďalší dom  A ja som sa nudila tak som ho urobila iba z haluze ale nakoniec som ho sem dala, no a čo  Nie je extra prepracovaný ale nie je to tiež iba kocka zo strechou   Budem rada ak sa vyjadríte ale zas tak to nenáhli  Ale inak rozmýšlam že začnem stavať podla predlohy, ja nemám vôbec na domy fantáziu..
|
|
 |
|
 |
|
Instead
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Uto 06 Apr 2010, 11:05 |
|
|
Takže začala som stavať podľa tej predlohy. Tu je to. Teraz už naozaj budem rada ak to okomentujete, keďže som sa konečne rozbehla  P.S: Sorry Mosi ale si sa odhlásil a som už nechcela čakať 
|
|
 |
|
 |
|
mosi
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Uto 06 Apr 2010, 11:13 |
|
Registrovaný: Sob 25 Júl 2009, 12:17 Príspevky: 136 Pohlavie: Sim
|
Je zauj´mavý...trochu kockatý ale to tak má byť..celkom pekné 
_________________ Život je cesta, ktorá má veľa koľají, len ak si vyberieš tú správnu koľaj začína mať cesta podstatu.
|
|
 |
|
 |
|
Instead
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Uto 06 Apr 2010, 11:17 |
|
|
Ďakujem 
|
|
 |
|
 |
|
Dijanka23
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Pia 16 Apr 2010, 18:27 |
|
Registrovaný: Sob 14 Jún 2008, 00:09 Príspevky: 221 Bydlisko: Svidnik
|
ja by som povedala, ze fajn..ale viac sa vyhraj s okolim( stromy a tak) len tak dalej 
|
|
 |
|
 |
|
Dadul
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Sob 10 Júl 2010, 16:06 |
|
|
Tak nejprve k barvam... Volila bych vzdy nejake svetlejsi tony, zadnou divocinu  od bile po sedou, a svetlunke tony jakch koliv jinych barev . . . nejsem zastance silenych barev na fasadach Okoli je moc jednoduche.. jakoby nedodelane, chtelo by to malinko doplnit ale ne preplacat  )) Ten prvni domek je mi nejsympatictejsi  ) Ale pekne stavej dal  )) tesim se na dalsi vytvory..
_________________ můj příběh LEDOVÝ KRÁL a KLETBA STAROVĚKÉHO EGYPTA....
|
|
 |
|
 |
|
Instead
|
Predmet príspevku: Re: Domy by Instead :D Napísal: Str 28 Júl 2010, 17:30 |
|
|
ďakujem.moje domy. buď sú moc extravagantné a prehnané alebo príliš jednoduché. Ale budem sa snažiť. Najviac ma baví stavať podľa predlôh. Keďže zase trochu hrávam sims tak možno niečo skúsim. 
|
|
 |
|
 |
|